"Meg og kammeraten min", Martin Hagfors og Erik Johannesen
Meg og kammeraten min
Martin Hagfors og Erik Johannesen
Håkon Hoffart med søsken - som har hjulpet til med utstilling
Fra utstillingen til Håkon Hoffart
Fra utstillingen til Håkon Hoffart
Workshop med Håkon Hoffart
tegninger av Håkon Hoffart fra boken av Meg og kammeraten min "Ta det som en ferie"

foto:Hilde Honerud

Tegneverksted, konsert, utstilling og høytlesing

Om konserten: Meg og kammeraten min er Martin Hagfors (meg) og Erik Johannessen (kammeraten). På konsert briljerer de med uovertruffen publikumskontakt, smittende spilleglede, fascinerende historiefortelling og bunnsolid musisering. Martin er kjent som en av landets mest respekterte låtskrivere, Erik som trombonist og multiinstrumentalist fra blant andre Jaga Jazzist . Om deres siste plate "Snydelig" skrev Aftenposten "Denne duoen er uimotståelig, der de kombinerer popteft, leken humor og reflektert alvor med sin musikalitet, inkluderende væremåte og avvæpnende sjarm."

Om tegneverkstedet: Kunstner Håkon Hoffart viser frem tegninger han har laget til boka Meg ogkammeraten min "Ta det som en ferie!" og de fire platene til M&K. Håkon vil inspirere barna til å tegne selv. Håkon er en gøy mann.

Om høytlesing: Som et sjeldent innslag i konserten vil Meg lese fra boka mens kammeraten lydlegger og skaper riktig stemning underveis!

Konserten og workshopen er gratis for medlemmer. Er du ikke medlem meld deg inn under MEDLEMSKAP. Det koster 75,- for barn under 18 år. 400,- for familiemedlemskap. Da får du også med mange workshops utover året.