KUNSTSNAKK - Elise Storsveen

8.7.2022
8.7.2022

Kongsberg kunstforening inviterer til kunstsnakk med kunstner Elise Storsveen under Kongsberg Jazzfestival fredag 8.juli kl. 16.00. Gratis inngang.

Kongsberg Kunstforening inviterer til kunstnersamtale med Elise Storsveen fredag 8.juli kl. 16.00 under Kongsberg Jazzfestival. Storsveen er aktuell med utstillingen NERVENE som består av en gruppe nyproduserte tekstilarbeider, en form for portretter inspirert av anatomiske tegninger og kroppens typografi, nervebaner og skjelett. Aller er sydde applikasjoner i tekstile materialer som spenner fra ullfilt til metalliske plaststoffer.

Utstillingen vises i perioden 4.juni - 10.juli. Åpningstider tors-søn kl. 12.00-16.00.

Elise Storsveen (f. 1969) er en norsk kunstner som jobber innenfor en rekke teknikker og uttrykk med hovedvekt på collage, tekstil, maleri og installasjon. Hun er utdannet ved Statens håndverks- og kunstindustriskole (1988-92) og ved Statens kunstakademi (1992-96). Hun har hatt en rekke utstillinger, blant annet på Kunstnernes Hus, Kunstnerforbundet, Galleri Soft, Galleri 0047 og Fotogalleriet og deltatt på gruppeutstillinger på bl.a. Nasjonalmuseet i Oslo, KODE, Bergen Kunsthall, Malmö Konsthall og Kunsthall Oslo. Hun står også bak en rekke offentlige utsmykkingsoppdrag, deriblant ved Ila Landsfengsel, St. Olavs Hospital i Trondheim, Litteraturhuset i Oslo, Arkitekthøyskolen og Veterinærhøyskolen på Ås. Storsveen har i tillegg kuratert flere utstillinger, blant annet Hold stenhårdt fast på greia di sammen med Eline Mugaas og Kunsthall Oslo i 2013, Tegnebiennalen 2016 og samlingsutstillingen En heftig opplevelse for et ungt sinn på Henie Onstad Kunstsenter i 2020.