Maskeverksted for ungdom

24.10.2020
25.10.2020

Maskeverksted for ungdom 12 - 16 år ( fra 9 år og opp kan man møte med voksenhjelp) Hadde det ikke vært kult å lage sin egen Halloween maske ? Instruktør: Solrun Asp Ormåsen

Hadde det ikke vært kult å møte opp på Halloween med en selvlaget, proff maske, som ingen andre har? Helgen før Halloween arrangerer Kunstspiren maskeverksted for ungdom 12 - 16 år.barn ned til 9 år kan bli med om de har med seg en voksen til å hjelpe.

Solrun Asp Ormåsen er instruktør begge dager. Hun har bachelorgrad i design og skulptur fra New Zealand, jobber som designer og som lærer på Buskerud Folkehøgskole. Solrun er opptatt av miljøet og materialene hun bruker er hovedsakelig gjenbruksmaterialer. Det er opp til deg hvordan du ønsker din maske, og hvor skummel den skal være.

Påmelding skjer på mail til kongsbergkunstforening@gmail.com. Det er begrenset med plasser og førstemann til mølla, så ikke sitt på gjerdet. Pris: Gratis for medlemmer ( et medlemskap for barn/unge koster 75,- i året - da har du tilgang til dette og andre arrangementer )

Håper vi ses