Slampoesi

30.10.2020
30.10.2020

SLAMPOESIKVELD FOR UNGDOM. Er du ung, men over 13, og har lyst til å lære å uttrykke deg gjennom slampoesi ? Da har du mulighet 30 okt. kl 17.00 - 21.00. Instruktører: Marius Abrahamsen & Fredrik Martinsen

SLAMPOESIKVELD FOR UNGDOM. 13 +

Instruktører:

Marius Abrahamsen

En slampoet med som tekster som løfter og setter stemning,men også setter fokus på det vonde og onde i verden. I tillegg til å være meden del av laget som sikret norsk seier i lagslam under SM i poesislam to år pårad, er han også kjent for sin velfortjente finaleplassering i Norske Talenteri 2017 og han er ikke minst Norgesmester i slampoesi 2018.

 

Fredrik Martinsen

Mest kjent for dikt med et alvorlig budskap og høyt fokus pårim og rytme. I tillegg til to tidligere 2. plasser i NM i slampoesi og en 1.og 2. plass i NM i litteraturformidling, var han også en del av det norskelaget som i 2017 tok seieren med tilbake til Norge fra Sverige i lagslam underSM finalen i poesislam.

 

Kurskvelden er gratis for ungdom med medlemskap i Kunstforeningen.Et medlemskap koster 75 kroner, så om du ikke er medlem, men ha lyst til ådelta, så meld deg inn! Da vil du få fri tilgang til nye arrangementer for barnog unge.

Påmelding og opprettelse av medlemskap gjøres ved å sendemail til kongsbergkunstforening@gmail.com.Det er «første mann til mølla» prinsipp, så ikke sitt på gjerdet og sleng.