Workshop for barn og unge

4.9.2022
4.9.2022

Lag skulptur i bioplast med kunstnerduoen USIKKER KUNSTJENTE

I forbindelse med utstillingen NARSIS SISTER som åpner 3 sept. inviterer vi til workshop for barn og unge på kunstforeningen søndag 4 sept 16.00 - 18.30

Workshopen passer for barn fra 10 år og oppover

Termoplasten polymorph er plastpellets som varmes opp til 60 grader i vann, som smelter og enkelt kan formes med hendene. Etter kort tid stivner plasten og blir helt fast. Den kan smeltes om igjen utallige ganger og resirkuleres til helt nye skulpturer!

USIKKERKUNSTJENTE bruker plasten til å lage former som fungerer både som byggesteiner og lim i sine skulpturer og installasjoner, i tillegg til at den har et unikt uttrykk. Vi vil i workshopen vise ulike teknikker man kan jobbe med plasten på, hvor oppgaven blir å “tenke” med plasten. Plasten er varm, glatt, smidig å ta på, før den stivner og blir helt fast og solid. Plasten kan for eksempel draes ut til helt tynne tråder eller rulles til massive former som limes sammen.

Krever ingen forkunnskaper, heller ingen maske/verneutstyr siden plasten ikke er giftig og derfor ikke er farlig å puste inn. Vi arbeider direkte med hendene som også gir en umiddelbar nærhet til materialet. Workshopen er en unik mulighet til å prøve å lage skulptur i plast!

Arrangementet er gratis for barn og unge som er medlem av kunstforeningen. Medlemskap koster kun 80 kroner per år og gir fri inngang til lignende arrangementer.

Påmelding kan gjøres ved å sende en sms til 95455811. Ta gjerne kontakt om dere har spørsmål også. Det er begrenset med plasser, så her gjelder det å forte seg.

Håper vi ses!