16.11.2019
15.12.2019

Novemberutstilling 2019 // Olia Gorohova, Klara Pousette, Cecilia Jimenez Ojeda, Elly Prestegård

Årets Novemberutstilling byr på fire spennende kunstnere: Olia Gorohova, Klara Pousette, Cecilia Jimenez Ojeda og Elly Prestegård. De fire kunstnerne arbeider i ulike media og utstillingen byr på alt fra tegning og grafikk til objekt og skulptur.

Velkommen

https://www.oliagorohova.com

https://www.klarapousette.com

http://ellyp.com/wp/

Fra åpningen 16 november

Styreleder Ingrid Austlid Rise (foto: Sandra Burek)
(foto: Sandra Burek)
Elly Prestegård pulp-paintings, Olia Gorohova keramikk skulptur og Klara Pousette tekstil/ broderi (foto: Sandra Burek)
Cecilia Jimenez Ojeda ( foto: Sandra Burek)
Elly Prestegård, pulp-paintings og grafikk + Olia Gorohova, keramikk skulptur

Klara Pousette

Klara Pousette, tekstil. Pousette ser på broderiets historie som markør for femininitet. Kvinnelighet og broderi ble så tett knyttet at broderi ble brukt for å fortelle hvor feminin eller dydig en kvinne var. Kunstneren vil i sine arbeider skape en kontrast mellom broderiet og innholdet i verket.

Olia Gorohova

Olia Gorohova, «Metanoia» keramiske figurer. Kunstneren er tiltrukket av motsetningene i menneskets natur og atferd, kompleksiteten og skjønnheten som er forbundet i kontrastene mellom samspill og konfrontasjon.

Cecilia Jimenez Ojeda

Cecilia Jiménez Ojeda, Maria por que?!  Hennes nærgående blyanttegninger og installasjon er hentet fra hennes egen biografi og virkemidler fra såpeopera.

Elly Prestegård

Elly Prestegård, grafikk og fibermaleri (pulp painting). Kunstneren utforsker geometrisk form i dialog med organisk form gjennom arbeid med fibermaleri og grafikk.

Under tittelen “Planter og Planeter” gjenoppdages barndommens undring, fra det uendelig store til det mikroskopiske, - og forbindelsen mellom alt som finnes.

Plakat for utstillingen